Wat kan ik doen tegen aambeien?

Zwarte peperkorrels zijn een effectieve natuurlijke behandeling voor aambeien. Deze eenvoudige en gemakkelijke remedie tegen aambeien is gemakkelijk toe te passen en geeft snel resultaat.

Hoe gebruik je zwarte peperkorrels voor aambeien?

Het is bijna te simpel. Het enige wat je hoeft te doen is 5 peperkorrels ’s ochtends en’ s avonds op een lege maag doorslikken. (Maar sla uw dosis niet over als uw maag niet leeg is.) Vaak wordt verlichting binnen 24 uur bereikt. We hebben lezers laten melden dat deze remedie ernstige en zelfs bloedende aambeien genas.

Waarom helpen zwarte peperkorrels aambeien?

Peperkorrels zijn geen algemeen bekend of gebruikt “kruidengeneesmiddel”. Maar peperkorrels maken deel uit van de kruidengeneeskunde. Peperkorrels hebben pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen, naast tal van andere eigenschappen. Hoewel peperkorrels meestal samen met andere kruiden worden gebruikt, kunnen ze, om de werking van andere kruiden effectiever te maken, worden gebruikt als een op zichzelf staand middel, zoals in het geval van aambeien.

 Biosuperfoods.net

Waarschuwingen

Sommige mensen zullen merken dat zelfs 5 peperkorrels tegelijk spijsverteringsproblemen kunnen veroorzaken. Als dit het geval is, neem dan minder peperkorrels, neem ze met een kleine hoeveelheid voedsel of probeer een ander middel.

In zeer grote doses gedurende een lange periode kunnen peperkorrels bij vrouwen een miskraam veroorzaken en de vruchtbaarheid bij mannen verminderen.

Heb je peperkorrels geprobeerd voor aambeien? Laat ons weten hoe het voor u heeft gewerkt!

 Coconoil kokosolie op www.kokoswinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *