De pechoti methode, oliën in je navel

De pechoti methode, oliën in je navel

De navel

Wist je waarom je verschillende oliën in en/of op de navel zou moeten doen?
Onze Navel (Nabhi) is een geweldig geschenk dat onze Schepper ons heeft gegeven.
Volgens de wetenschap is het eerste deel dat na de conceptie wordt gecreëerd de navel.
Nadat de navel is gemaakt, komt het via de navelstreng bij de moeders placenta.
Onze navel is zeker iets geweldigs! Al onze aderen zijn verbonden met onze navel, waardoor het het brandpunt is van ons lichaam.

De navel is het leven zelf! De “Pechoti” bevindt zich achter de navel, achter het zichtbare litteken, zit een netwerk met meer dan 70 duizend aders die zijn verbonden met verschillende delen in het lichaam. Het totale aantal bloedvaten dat we in ons lichaam hebben, is gelijk aan de dubbele omtrek van de aarde.
We wisten dat om de temperatuur van baby’s te verlagen, we een wattenstaafje met alcohol in de baby’s navel deden, nu weten we dat het beter is met olie. Het aanbrengen van olie in de navel geneest droge ogen, slecht zicht, de alvleesklier, de hielen en gesprongen lippen, houdt het gezicht stralend, het haar gezonder, voor kniepijn, koude rillingen, slaapzucht, pijn in de gewrichten en een droge huid .

Breng neemolie aan op je navel om hardnekkige puistjes en acne te verwijderen

Breng amandelolie aan op je navel om een ​​stralend gezicht te krijgen

Breng mosterdolie aan op je navel om droge, gesprongen lippen te genezen. Het houdt ook je darmen in beweging om de schadelijke bacteriën te verwijderen, maar de goede te behouden. Het werkt eigenlijk als een milde detox.

Breng olijfolie of kokosolie aan om uw vruchtbaarheid te verbeteren

Houd met alcohol gedoopt katoen op je navel om verkoudheid, griep en een loopneus te genezen. Als een baby buikpijn heeft, doen we een paar druppels direct in de navel en geven we een paar minuten een massage rond de navel, de pijn is genezen. Met olie werkt op dezelfde manier.

Houd een met cognac doordrenkt watje op je navel om menstruatiepijn en krampen te verminderen

Sesamolie in de navel wordt gebruikt voor alle soorten gewrichtspijn. Het is ook bekend om botten te versterken. Veel ouders gebruiken het elke avond voor het slapengaan bij hun kinderen.

Gebruik een gelijke hoeveelheid mosterdolie en gemberolie in de navel voor maagklachten, opgeblazen gevoel, misselijkheid en spijsverteringsproblemen.

Het gebruik van Warme Ghee in de navel verbetert de bloedtoevoer naar het zenuwstelsel en verbetert ook het immuunsysteem. Het geneest constipatie en bouwt een sterk spijsverteringssysteem op. Het geeft verlichting bij gewrichtspijn.
 
Tijmolie is krampstillend, het helpt uw ​​slagaders en aders te ontspannen, de bloeddruk te verlagen en uw hart te belasten. Het kan ook helpen om uw hartspieren te versterken en te versterken. Als een diureticum kan tijmolie uw lichaam helpen overtollig vocht, zout en gifstoffen uit uw lichaam te verwijderen, wat helpt bij het gewicht, de bloeddruk, de spijsvertering en meer.
Tijmolie is een slijmoplossend middel, wat betekent dat het kan helpen bij het verwijderen van slijm uit uw luchtwegen en longen. Tijmolie is goedgekeurd door de Duitse Commissie E voor de behandeling van bronchitis, kinkhoest en ontsteking van de bovenste luchtwegen.
Onthoud dat tijmolie een krachtige verbinding is en niet rechtstreeks op uw huid mag worden gebruikt, aangezien dit overgevoeligheid en irritatie kan veroorzaken. Het moet eerst worden verdund met een dragerolie (zoals olijfolie, kokosolie of amandelolie) Thymus Vulgaris) etherische olie 100% pure therapeutische kwaliteit is wat u zoekt.

‘s Avonds voor het slapengaan, 3 druppels wonderolie in je navel en verdeel het anderhalve centimeter rond je navel.

Voor tremoren en slaapzucht, pijnverlichting in uw gewrichten en een droge huid, doe ‘s avonds voor het slapengaan 3 druppels mosterdolie in je navel en verdeel het anderhalve centimeter rond je navel.

WAAROM OLIE IN EN ROND JE NAVEL?


Je navel kan detecteren welke aderen zijn opgedroogd en door olie te smeren, openen die zenuwen ze … Je kunt een kleine druppelpot met de benodigde olie naast je bed zetten en een paar druppels in je navel doen voordat je gaat slapen.​

Hebben jullie nog goed tips of gebruikerservaringen betreffende de Pechoti methode? Dan zien wij deze graag in de reacties 🙂

cbd creme

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Janneke schreef:

    Kan niet tegen gember en tijm omdat dat de boel teveel aanjaagt, dat m’n schildklier op hol slaat en zou daarom eerder iets kalmerends nemen. Denk dat ik sibo heb, bacteriële overgroei en was aan het kijken waarmee ik het zou kunnen ondersteunen.
    Bij wonderolie staat er niet bij wat daar de werking van is.

    • Jacqueline schreef:

      Janneke, de wonderolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Wordt ook gebruikt als laxeermiddel, plaatselijk gebruikt om de haargroei te stimuleren, verlicht artritis en wordt ook gebruikt om weeën op te wekken tijdens de zwangerschap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.