Arts: Hartfalen Door MRNA-Prikken “Zal De Meeste Mensen Doden”

MNRA vaccin hartfalen

Dr. Charles Hoffe MD rapporteert in zijn laatste update van 6 juli 2021 over de verontrustende bevindingen bij zijn patiënten. Hij zegt dat de mRNA-vaccins duizenden kleine haarvaten verstoppen in het bloed van degenen die het ‘vaccin’ hebben genomen. De meesten zullen binnen een paar jaar sterven aan hartfalen.

De geïnjecteerde spike-eiwitten, die ontworpen zijn om massaal in de lichamen van de gevaccineerden te worden geproduceerd, zijn de oorzaak van de stolling, die nadelige effecten heeft op niet minder dan 60 procent van de geïnjecteerde mensen.

Dr.Hoffe , die geneeskunde beoefent in Lytton BC Canada, legt uit:

“We weten nu dat slechts 25 procent van het ‘vaccin’ dat in iemands arm wordt geïnjecteerd, ook daadwerkelijk in je arm blijft. De overige 75 procent wordt opgevangen door je lymfestelsel en letterlijk in je bloedsomloop gebracht, dus deze kleine pakketjes boodschapper-RNA, en trouwens, in een enkele dosis Moderna ‘vaccin’ zitten letterlijk 40 biljoen mRNA-moleculen. Deze pakketten zijn ontworpen om in uw cellen te worden opgenomen. Maar de enige plaats waar ze kunnen worden geabsorbeerd, is rond uw bloedvaten en de plaats waar ze worden geabsorbeerd zijn de capillaire netwerken – de kleinste bloedvaten waar de bloedstroom vertraagt ​​en waar de genen worden vrijgegeven. Je lichaam gaat dan aan het werk om te lezen en vervolgens triljoenen en triljoenen van deze spike-eiwitten te produceren. Elk gen kan vele, vele spike-eiwitten produceren. Het lichaam herkent dan dat dit vreemde lichamen zijn en maakt er antistoffen tegen aan zodat je beschermd bent tegen COVID. Dat is het idee.”

Maar hier komt het probleem. Bij een coronavirus wordt dat spike-eiwit onderdeel van de virale capsule. Met andere woorden, het wordt onderdeel van de celwand rond het virus. Maar het zit niet in een virus. Het zit in je cellen. Het wordt dus een onderdeel van de celwand van je vasculaire endotheel .

Dit betekent dat deze cellen die je bloedvaten bekleden, die glad zouden moeten zijn zodat je bloed soepel stroomt, nu kleine puntige stukjes hebben.

Dr. Hoffe vervolgt:

“Het is dus absoluut onvermijdelijk dat er bloedstolsels ontstaan ​​omdat je bloedplaatjes rond je bloedvaten circuleren, en het doel van bloedplaatjes is om beschadigde bloedvaten te identificeren en het bloeden te stoppen. Dus wanneer het bloedplaatje door het capillair komt, raakt het plotseling al deze COVID-pieken en het wordt absoluut onvermijdelijk dat zich bloedstolsels vormen om dat vat te blokkeren.

Daarom kunnen deze spike-eiwitten voorspelbaar bloedstolsels veroorzaken. Ze zitten in je bloedvaten (indien mRNA ‘gevaccineerd’) dus het is gegarandeerd. Dr. Bahrdi zei toen tegen me dat de manier om dit te bewijzen is om een ​​bloedtest uit te voeren, een D- dimeerbloedtest genaamd .

“De bloedstolsels die we horen waarover de media beweren dat ze zeer zeldzaam zijn, zijn de grote bloedstolsels die beroertes veroorzaken en die op CT-scans, MRI, enz. verschijnen. De stolsels waar ik het over heb zijn microscopisch klein en te klein om vinden op elke scan. Ze kunnen dus alleen worden gedetecteerd met de D-dimeertest.”

Dr. Hoffe legt uit dat hij D-dimeer-tests heeft uitgevoerd op zijn mRNA ‘gevaccineerde’ patiënten en hij heeft verontrustend vastgesteld dat 62 procent van hen deze microscopisch kleine bloedstolsels had.

“Deze mensen hebben geen idee dat ze deze microscopisch kleine bloedstolsels hebben. Het meest verontrustende hiervan is dat er bepaalde delen van het lichaam zijn, zoals de hersenen, het ruggenmerg, het hart en de longen, die niet opnieuw kunnen worden gegenereerd. Wanneer die weefsels worden beschadigd door bloedstolsels, zijn ze permanent beschadigd.”

Het resultaat, zegt dr. Hoffe, is dat deze patiënten een zogenaamde verminderde inspanningstolerantie (RET) hebben, wat betekent dat ze veel gemakkelijker buiten adem raken dan vroeger. Dat komt doordat de bloedvaten in hun longen nu verstopt zijn. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat het hart harder moet werken om te proberen een veel grotere weerstand bij te houden die probeert het bloed door je longen te krijgen.

Dit wordt pulmonale arteriële hypertensie genoemd – hoge bloeddruk in de longen omdat het bloed er simpelweg niet goed doorheen kan. Mensen met deze aandoening overlijden meestal binnen een paar jaar aan hartfalen.

Tot slot klaagde Dr. Hoffe:

“Deze Prikken Richten Enorme Schade Aan En Het Ergste Moet Nog Komen.”

Bron: www.bitchute.com

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ineke schreef:

    Ik heb gelezen van dr. Hoffe, heel eng vind ik dat en diep triest als het waar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.