6 Tekenen dat de wereld NU een spiritueel ontwaken ervaart

spiritueel ontwaken

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de wereld in een constante staat van wanorde en verwarring verkeert, het coronavirus, schietpartijen, terreuraanslagen, ruzies en oorlogen over ras en religie, rellen en burgerlijke onrust zien we maar al te vaak. Als je kijkt naar wat het nieuws aan het publiek laat zien, zou je de wereld kunnen zien als een enge, onbeschaafde, bedreigende plek om te leven. Ze vertellen je echter alleen wat ze willen dat je hoort en ziet. Veel van wat er in de wereld gebeurt, wordt niet gedocumenteerd en niet gerapporteerd door grote nieuwsuitzendingen, en veel van deze gebeurtenissen zijn toevallig positief.

Je kunt niet zomaar vanuit één gezichtspunt naar de wereld kijken en verwachten dat dit alles vertegenwoordigt wat de planeet collectief doormaakt. Je moet de dingen vanuit meerdere gezichtspunten zien, en hoewel er dagelijks veel vreselijke wreedheden plaatsvinden, maakt de wereld tegelijkertijd een enorme verschuiving in bewustzijn en gewaarzijn door.

Luilak Sounds collectie 

Als je je eenzaam, bang, geïrriteerd en gefrustreerd voelt door de wereld van vandaag, hebben we goed nieuws voor je dat je hopelijk geloof en troost zal geven in deze moeilijke tijden. Onthoud waar het kwaad bestaat, bestaat het goede ook. Je kunt het één niet hebben zonder het ander. Duisternis kan niet bestaan ​​zonder het licht, en we willen dat jullie weten dat er veel lichtwerkers, gevers, spirituele krijgers en ware aardse engelen op deze planeet bestaan ​​die het beste willen voor iedereen hier.

Je zou het gevoel kunnen hebben dat je één van deze mensen bent, licht werpt waar het het meest nodig is en goedheid blijft verspreiden waar je kunt. We weten dat het frustrerend kan lijken, alsof je inspanningen niet veel verschil maken, maar eerlijk gezegd moeten we allemaal sterk staan ​​en samenwerken als we willen dat deze planeet verandert, dus geef alsjeblieft niet op.

Paasweekend lampenlicht 


De verschuiving vindt plaats en over de hele wereld ontwaken mensen voor de ultieme waarheid van de mensheid. Vrede en liefde zullen altijd zegevieren, maar we moeten ze in leven houden . Overal zijn veel mensen begonnen zich uit te spreken tegen de corruptie en hebzucht die in het huidige systeem bestaan, en zullen meer en meer opkomen voor dergelijk onrecht en onmenselijk gedrag. Het is gemakkelijk om ontmoedigd en gefrustreerd te raken door het huidige paradigma terwijl we allemaal proberen te ontsnappen aan de matrix die ons alleen maar probeert leeg te maken, maar de volgende gebeurtenissen wijzen op betere tijden die voor ons liggen.

vrede, vertrouwen en liefde

6 TEKENEN DIE BEWIJZEN DAT DE WERELD SPIRITUEEL ONTWAAKT


1. DE VERKOOP VAN BIOLOGISCH VOEDSEL STIJGT, TERWIJL NIET-BIOLOGISCH EN GMO-VOEDSEL WORDT AFGEWEZEN.
De verkoop van biologisch voedsel blijft stijgen. Veganisme en vegetarisme blijven ook toenemen, omdat mensen eindelijk beseffen wat het lichaam echt van brandstof voorziet en wat het vergiftigt. We zien meer interesse in gezondheid als in de afgelopen tijd, omdat de langzame voedselbeweging en de interesse in natuurlijk leven blijft toenemen. Mensen willen echt voedsel en voedingsstoffen rechtstreeks van de aarde.

Ze zijn moe geworden van “voedselachtige stoffen” die niets anders doen dan ons lichaam en onze geest vergiftigen, terwijl ze de zakken van farmaceutische bedrijven en ziekenhuizen bekleden. Mensen willen de gezondheid weer in eigen handen nemen in plaats van die macht weg te geven aan anderen die beweren dat ze geven om het welzijn van mensen, terwijl ze hun giftige stoffen blijven dienen.

McDonald’s werd gedwongen honderden winkels wereldwijd te sluiten toen de voedselverkopen kelderden, en Monsanto , een agrochemische en agrarische biotechnologie-gigant, leed een winstdaling van 34% na vele protesten van March Against Monsanto wereldwijd.

Mensen hebben een voedselrevolutie geëist, en velen zijn hun eigen moestuinen in hun achtertuin begonnen. We willen allemaal voedsel dat ons voedt en tegelijkertijd de planeet in harmonie houdt, en de gezonde voedselbeweging wijst echt op een verschuiving in bewustzijn. Wat we eten, heeft een directe invloed op hoe we ons voelen en denken, en velen zijn tot deze waarheid ontwaakt.

 

2. MEDITATIE EN MINDFULNESS-PRAKTIJKEN ZIJN OMHOOGGESCHOTEN IN WESTERSE LANDEN.
In de afgelopen jaren hebben veel mensen meditatiepraktijken aangenomen om een ​​breed scala aan redenen, waaronder om angst te verminderen, hen te helpen ontspannen, chronische pijn te verlichten, enz. Wat ooit slechts een pseudowetenschappelijk idee was dat velen snel wegwezen, is nu veranderd in wereldwijde beweging waarbij een groot aantal mensen en instellingen zich hebben aangesloten, van ziekenhuizen tot studenten tot zakenmensen.

Mensen van over de hele wereld zijn begonnen te begrijpen dat meditatie veel meer biedt dan een kans om te ontspannen en tot rust te komen van het werk; het verbindt ze ook rechtstreeks met de Bronnenergie en brengt ze weer in contact met hun ware zelf. Mindfulness-oefeningen zijn geïntroduceerd bij zakenmensen, studenten, ziekenhuispatiënten en iedereen daar tussenin.

Met deze uitbreiding van bewustzijn wereldwijd, geeft dit nog meer geloofwaardigheid aan de overtuiging dat onze wereld op grote schaal genezing en wedergeboorte ervaart.

meditatie


3. OFF-GRID LEVEN EN MINIMALISME ZIJN DE NIEUWE TRENDS, DIE HET ONGEBREIDELDE CONSUMENTISME EN OVERCONSUMPTIE IN HET STOF ACHTERLATEN.
De “tiny house-beweging” groeit ook, en nu is er zelfs een show over genaamd “Tiny House Nation!” Als je een simpele zoekopdracht op YouTube of Netflix doet, zul je honderden mensen vinden die eindelijk gestopt zijn met hun oude levensstijl van hoge energierekeningen betalen en in rommel leven en in plaats daarvan een meer minimalistische benadering van het leven hebben aangenomen.

Afgezien van degenen die volledig off-the-grid gaan, wint zelfredzaamheid in ten minste enkele aspecten van het leven snel aan populariteit. Volgens Becoming Minimalist is de verkoop van groentezaden met 30% gestegen ten opzichte van 2008. Meer mensen willen gewoon leven zonder afhankelijkheid van de industrie; ook hebben velen zich gerealiseerd dat grote geldbesparingen gepaard gaan met de keuze om duurzamer te leven.

Om nog maar te zwijgen, mensen zijn begonnen oude spullen in drommen weg te gooien, omdat ze een leven willen leiden zonder materiële spullen die niets anders doen dan hun ruimte vervuilen en hun energie aftappen, om nog maar te zwijgen van hun bankrekening. Ongebreideld consumentisme blijft ten gunste van een leven gevuld met ware betekenis, en niet zinloos spul.

moderne slavernij

4. MENSEN ZIJN UITGEPUT GERAAKT DOOR DE SLAVERNIJ VAN HET WERKEN EN ZOEKEN EEN BETER LEVEN.
Als onderdeel van deze verschuiving in bewustzijn en verbetering van de planeet, zijn meer mensen bewust geworden van het idee dat ze hier zijn geïncarneerd om meer te doen dan alleen maar 40+ uur per week op kantoor zitten om papieren in te dienen. Ze hebben zich gerealiseerd dat het opofferen van meer dan 50 jaar van hun leven om in een hokje te zitten gewoon nergens op slaat en niemand geluk brengt behalve de mensen aan de top. Ze willen meer, zoeken meer en beseffen dat ze meer verdienen dan hun leven weg te gooien, zodat iemand anders rijker kan worden.

Velen hebben zich afgevraagd hoe ze precies konden ontsnappen aan hun eentonige, onbevredigende banen om dit leven echt te ervaren voor wat het waard is, en het lijkt erop dat steeds meer mensen ervoor hebben gekozen om het minder bereisde pad te bewandelen. U kunt bijvoorbeeld honderden inspirerende verhalen zoals deze vinden over degenen die hun zakelijke baan hebben opgegeven in plaats daarvan te reizen of andere passies te volgen.
Je zou kunnen denken dat deze zorgeloze houding blijk geeft van een gebrek aan verantwoording over de economie, maar het vertegenwoordigt in feite verantwoordelijkheid voor iets dat veel duurzamer en belangrijker is: waar geluk dat alleen kan worden gevonden door je hart te volgen, ongeacht wat de samenleving erover zegt. .

Mensen over de hele wereld blijven burn-out en constante stress ervaren door rekeningen, onvervulde banen en andere verantwoordelijkheden die slechts weinigen lijken te dienen, terwijl ze het vele geluk ontkennen. We moeten allemaal ons blijven verzetten tegen dit eentonige systeem ten gunste van een systeem dat iedereen dient: ons, de dieren en de planeet.

met elkaar in contact komen


5. WE HEBBEN EEN STEEDS GROEIENDE BEHOEFTE OM DEZE PLANEET TE BESCHERMEN EN MET ELKAAR IN CONTACT TE KOMEN.
Bewustwording en een gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid om onze planeet te helpen blijven stijgen, terwijl we beseffen dat we allemaal één zijn, we allemaal verbonden zijn op een diep kosmisch niveau, en we moeten elkaar beschermen en helpen. We moeten om elkaar geven als we hier willen overleven; we kunnen dit egoïstische paradigma niet langer voortzetten.

Grote bedrijven, kleine bedrijven en gewoon mensen in het algemeen hebben zich gerealiseerd dat we allemaal dezelfde planeet delen, dus we hebben de verantwoordelijkheid om het schoon te houden en er een prachtige plek van te maken waar al het leven kan gedijen. Overal zijn mensen ontwaakt voor hun ware doel, en beseffen dat dit inhoudt dat het werkelijk anderen helpt en hun leven beter maakt. Ze willen meer dan alleen op kantoor zitten om hun rekeningen te betalen en voor de man te werken. Ze willen zich verbonden voelen met anderen en zo werken dat iedereen erbij betrokken is. Ze willen meer collectief leven, niet individualistisch.

Kijk maar naar de opkomst van transformationele festivals en soortgelijke evenementen die zich richten op het verhogen van het bewustzijn en het verspreiden van vrede. Dit alleen al laat zien dat we allemaal een aangeboren behoefte hebben om ons op een zinvolle, diepe manier verbonden te voelen met anderen. Het staat in ons DNA en we kunnen er niet langer omheen.

 

6. WE ZIJN ABSOLUUT ZIEK GEWORDEN VAN HAAT, GEWELD, ONDERDRUKKING EN OORLOG.
Als je kijkt naar de reacties van mensen in het algemeen na een terreuraanslag of een andere daad van geweld of haat, dan wil iedereen dat het stopt. Een bericht op Tumblr als reactie op de aanslag in Nice, Frankrijk, zei: “Ik ben het zat dat mensen andere mensen vermoorden.” Dit bewijst dat mensen gewoon wanhopig vrede en liefde willen, en met elke nieuwe aanval steeds meer moe worden van onnodig bloedvergieten en het verlies van onschuldige, kostbare levens.

We hebben een intrinsieke behoefte om onze medemensen te beschermen, maar ergens zijn we dat kwijtgeraakt. In deze tijden hebben we onze verbinding met wat er echt toe doet herwonnen en willen we gewoon een wereld zien waarin we allemaal kunnen gedijen.

We hopen dat deze tekenen van verandering u vrede zullen brengen in turbulente, onzekere tijden. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat we in chaos en angst leven, maar laat deze illusie je er alsjeblieft niet van weerhouden om je waarheid na te leven en vrede en liefde te verspreiden. De wereld heeft het nu meer dan ooit nodig, en we moeten op elkaar rekenen om de zeer noodzakelijke verandering teweeg te brengen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.