12 feiten die u moet weten over het vaccin voordat u besluit het in te nemen

coronavaccin

 1. Het is geen vaccin. Het draagt ​​niet bij aan kudde-immuniteit.

Vaccins zijn een gespecialiseerd geneesmiddel dat aan gezonde mensen wordt gegeven om te voorkomen dat ze een virus krijgen. Vaccins worden gegeven om overdracht van virussen te voorkomen. Het is niet bewezen dat de huidige beschikbare COVID-19-vaccins de overdracht van SARS CoV2 voorkomen. Het COVID-19-vaccin houdt u niet tegen om het virus te krijgen.  Het is geen vaccin.

Velen overwegen het vaccin te krijgen omdat ze mensen met een hoog risico in de gemeenschap willen beschermen. Misschien heb je experts horen zeggen dat we 90% van de bevolking moeten laten vaccineren?

Het gebruik van het vaccin zal anderen niet helpen beschermen tegen het oplopen van SARS COV2, het virus.  Het experimentele vaccin voorkomt de overdracht van het virus niet,  het helpt niet bij het bereiken van groepsimmuniteit.

 1. Het experimentele “vaccin” vermindert alleen de symptomen.

De gerapporteerde effectieve percentages van 90% of meer verwijzen naar het minimaliseren van de symptomen van COVID-19, niet om u te immuniseren tegen het virus, SARS CoV2. Dat is de reden waarom de CDC nog steeds aanbeveelt om het masker te dragen nadat je het ‘vaccin’ hebt genomen. U loopt nog steeds het risico het virus te krijgen.

 1. U hoeft zich niet te laten vaccineren als u al COVID-19 heeft opgelopen.

Nadat u COVID-19 heeft gehad, is er één lichtpuntje:  u hoeft niet te worden gevaccineerd . Je hebt al de meest robuuste immuunrespons die mogelijk is, je natuurlijke immuunsysteem.

Er kunnen mensen zijn die beweren dat je opnieuw COVID-19 zou kunnen krijgen. Maar als we terugkijken op de wetenschap, ontdekken we dat er niets beters is dan de eigen verdediging van het lichaam.

Je kunt het immuunsysteem altijd ondersteunen met vitamine D, vitamine C, resveratrol, quercetine en zink.

quercetine

Het nieuwe “vaccin” werd met opzet bestudeerd bij degenen die naar verwachting geen SARS CoV2 hadden opgelopen. Dus voor degenen die zijn blootgesteld aan SARS CoV2 (het virus) met of zonder symptomen, stelt het nemen van het “vaccin” u bloot aan een risico dat niet is onderzocht. We weten niet hoe het immuunsysteem zal reageren.

 1. Het “experimentele vaccin” maakt gebruik van nieuwe technologie. Geen enkel ander vaccin dat momenteel beschikbaar is, is zo.

Alle huidige en vroegere vaccins gebruiken antigenen, iets wat het lichaam als vreemd voor ons detecteert. Sommige van de COVID-19-vaccins gebruiken gemodificeerd RNA om onze cellen te programmeren om een ​​antigeen te maken. Nadat onze cellen het antigeen hebben gemaakt, vecht ons immuunsysteem ertegen.

Voor het eerst probeert het immuunsysteem iets aan te vallen dat ons lichaam heeft gemaakt. Zal het lichaam het als ‘zelf’ of als ‘vreemd’ beschouwen? Dit moet grondig worden bestudeerd voordat het publiek eraan wordt blootgesteld. De gevolgen van auto-immuunziekten kunnen groot zijn.

Begrijp dat u ermee instemt om deel te nemen aan een onderzoek wanneer u het COVID-19-vaccin neemt . De vorige onderzoeken omvatten niet mensen van alle leeftijdsgroepen. Tijdens de fase 3-onderzoeken werden gezonde personen bestudeerd, dus we weten niet hoe deze medicijnen jongeren, ouderen of mensen met medische aandoeningen zullen beïnvloeden.

 1. Het “vaccin” kan u zieker maken dan wanneer u het niet had genomen, vooral ouderen.

Het vaccin kan een paradoxale reactie veroorzaken, genaamd ADE Antilichaamafhankelijke versterking. Eén type antilichamen, niet-neutraliserende (of versterkte antilichamen), helpt in feite het binnendringen van het virus in de cel. Het is als een Trojaans paard dat het virus de cel in begeleidt en de virale lading in de cel verhoogt.

Als de persoon later met het virus wordt geïnfecteerd, kan deze een ernstigere reactie hebben dan wanneer hij het vaccin niet helemaal had genomen. Studies tonen aan dat ouderen mogelijk nog meer vatbaar zijn voor ADE.

De eerdere mislukte pogingen om een ​​vaccin te maken tegen SARS-CoV1, MERS-CoV en RSV, alle coronavirussen, riepen vergelijkbare zorgen op over antilichaamafhankelijke versterking, of ADE.

 1. Ontsteking van de placenta van zwangere vrouwen die het vaccin krijgen, is gemeld. Pas op als u in de toekomst zwanger wilt worden.

Het “vaccin” is ontworpen om antilichamen aan te maken om het virale s-eiwit aan te vallen. Het lijkt genetisch sterk op de eiwitten die door de placenta worden gemaakt. Er zijn enkele gevallen van ontsteking gemeld.

Ik dring aan tot  uiterste voorzichtigheid voor degenen onder u die in de toekomst zwanger willen worden. Deze reactie kan toekomstige vruchtbaarheid beïnvloeden. We weten het gewoon niet. Het “vaccin” is niet grondig onderzocht bij zwangere vrouwen.

 1. Er zijn effectieve, veilige en betaalbare medicijnen voor preventie en behandeling van COVID-19.

Tijdens de pandemie hebben ruim 230 onderzoeken aangetoond dat hydroxychloroquine een veilig, effectief en betaalbaar medicijn is om COVID-19 te voorkomen en te behandelen. Aanvullende supplementen, waaronder vitamine D, vitamine C, resveratrol, quercetine en zink, zijn allemaal gunstig gebleken bij de behandeling van COVID-19.

Voor de kosten van vrij verkrijgbare supplementen en een generiek medicijn, kan de meerderheid van de mensen worden behandeld. Is het niet logisch om iets dat eerder door de FDA is goedgekeurd voor andere doeleinden te gebruiken dan een experimentele nieuwe technologie te gebruiken tijdens een pandemie?

De rest van de wereld is op de hoogte van hydroxychloroquine en zij hebben lagere sterftecijfers om het te bewijzen.

 

 1. Sterfgevallen als gevolg van COVID-19 rechtvaardigen de goedkeuring van een “experimenteel vaccin” niet.

We kennen nu het sterftecijfer voor COVID-19 in alle leeftijden. Het sterftecijfer is minder dan 1% voor mensen jonger dan 70 jaar. 80% van de sterfgevallen is ouder dan 70 jaar met bijkomende ziekten. We weten dat 94% van de gemelde COVID-19-sterfgevallen in de meerdere medische aandoeningen hebben.

Zo stierven de meeste van de gemelde COVID-19-sterfgevallen met COVID-19, niet door COVID-19.

Het sterftecijfer is voor de meeste mensen erg laag, vergelijkbaar met de seizoensgriep . Geweldig nieuws! Zou u bereid zijn de maatregelen te nemen die u momenteel neemt voor COVID-19 bij griep? We moeten ons concentreren op de risicogroepen voor sterfgevallen als gevolg van COVID-19, mensen van 70 jaar of ouder met meerdere ziekten.

Door groepen met een laag risico het virus te laten krijgen, wordt uiteindelijk de verspreiding van het virus in de gemeenschap verminderd. Degenen die de ziekte al hebben gehad, zijn niet meer vatbaar om het virus te krijgen of te verspreiden. We moeten ons concentreren op het voorkomen van de ziekte bij risicogroepen en ervoor zorgen dat degenen die geen risico lopen het virus krijgen.

Er is ons verteld dat groepsimmuniteit nodig is om de verspreiding van het virus te stoppen, en dat natuurlijke groepsimmuniteit moet worden vermeden? Hoe kan een gevaccineerde kudde-immuniteit beter zijn dan natuurlijke kudde-immuniteit? Waarom denk je dat boosters nodig zijn?

De COVID-19-vaccinaties zijn niet onderzocht en het is bewezen dat ze de overdracht van het virus verminderen. Natuurlijke kudde-immuniteit vermindert het risico op blootstelling voor mensen met een hoog risico. Sommigen geloven misschien dat vaccinaties in de 20 e eeuw de belangrijkste oorzaak waren van het lagere aantal sterfgevallen door infecties . In werkelijkheid was er al een daling van 96% aan sterfgevallen als gevolg van infecties vóór de meeste vaccins in de jaren zestig.

 1. De bekende risico’s van vaccins kunnen ernstig zijn.

Vaccins die momenteel beschikbaar zijn, hebben bekende risico’s gemeld, waaronder neurologische ziekten zoals transverse myelitis, aangezichtsverlamming multiple sclerose, autisme en Guillain-Barre.

Er zijn al gevallen gemeld van Bells’ Palsy en transverse myelitis en zelfs overlijden in verband met het COVID-19-“vaccin”. De FDA beperkte de fase 3-onderzoeken en verkortte de traditionele proefperiodes om de nieuwe ‘vaccins’ te bestuderen. Nu zijn wij de onderwerpen van de studie.

We dienen het vaccin vaak toe aan mensen met een laag risico op overlijden. Deze risico’s moeten bekend zijn en afgewogen worden voordat iemand besluit het vaccin te nemen. Hoe volledig geïnformeerd kan iemand zijn over het risico wanneer hij/zij deel uitmaakt van het onderzoek?

 1. Resultaten van de “vaccin”-onderzoeken werden gerapporteerd met minder dan 200 mensen.

Eén proef begon met ~ 43.000, maar slechts 170 mensen werden geanalyseerd om de conclusie te trekken dat het vaccin effectief was. Een andere fabrikant startte met 30.000 deelnemers. De effectiviteit werd berekend op basis van resultaten van minder dan 200 personen.

Is een analyse van minder dan 200 mensen genoeg om conclusies te trekken voor miljoenen, misschien miljarden?

 1. De farmaceutische bedrijven en degenen die het toedienen, zijn niet aansprakelijk voor enige schade die verband houdt met complicaties van het experimentele “vaccin”.

De farmaceutische bedrijven zijn niet langer aansprakelijk voor de vaccins die ze produceren. Artsen of apotheken die de vaccins toedienen, zijn evenmin aansprakelijk.

Wat kan daar mis mee gaan?

 1. Het vaccin moet worden vergeleken met andere therapeutische medicijnen om symptomen te behandelen om de risico’s versus voordelen van het medicijn te bepalen.

Wanneer u medicijnen gebruikt, vraag uzelf dan af of het risico van het nemen van dit medicijn het voordeel waard is? Als het “vaccin” alleen de symptomen kan verminderen, moet het worden vergeleken met andere medicijnen die hetzelfde doen, zoals Tylenol of hydroxychloroquine.

De laatste twee winnen zonder twijfel de risico-batenvergelijking.

Ik blijf…toegewijd aan uw gezondheid

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.